Tuesday, July 21, 2009

TERIMA KASIH LZS

  • Assalamualaikum buat semua. Alhamdulillah, dengan izin NYA saya berkesempatan untuk mencoret di dalam blog yang sudah beberapa bulan tidak di isi dengan perkembangan terbaru. Sebenarnya terlalulah banyak perkara yang ingin saya kongsikan di dalam blog saya ini.
  • Yang Baik jadikan teladan, Yang Jelek jadikan sempadan.
  • Semasa saya menulis blog ini saya baru sahaja selesai berbincang dengan sahabat saya mengenai perjalanan perniagaan yang kami telah mulakan. Dalam masa yang sama saya juga telah 3 minggu meninggalkan LZS dan juga Bangunan Sultan Idris Shah yang banyak memberi pengalaman dalam kehidupan saya. Walaupun sedih, tetapi apakan daya kadang kala sebagai manusia biasa ada perkara yang kita perlu korbankan untuk sesuatu yang lebih baik untuk diri sendiri dan orang yang ada disekeliling kita.
  • Sewaktu mengambil keputusan untuk berhenti, ada juga yang minta saya berfikir semula. Bagaimanapun dalam membuat keputusan saya tidak meninggalkan doa. Saya pohon kepada NYA sekiranya di sini adalah baik untuk saya maka tetapkan saya di sini dan sekiranya di luar itu lebih baik maka permudahkanlah ya Allah.
  • Kerana apa yang saya lalui hanya Allah yang maha mengetahui. Apapun ucapan penghargaan terima kasih kepada semua sahabat-sahabat yang pernah bersama-sama semasa di LZS. Terima kasih kepada Pengurus Besar dan Ketua Jabatan Dakwah & Kutipan yang banyak memberi semangat dan dorongan. Moga Allah s.w.t sahaja yang akan membalas jasa baik kalian.
  • Tidak lupa juga kepada rakan di Bahagian Dakwah, Undang-undang ,Korporat, Audit dll didoakan moga kalian beroleh kebahgiaan dalam setiap lapangan serta diberi kekuatan dalam menyebarkan dakwah zakat.
  • InsyaAllah saya akan mula bertugas ditempat baru bermula 3 Ogos 2009 insyaAllah.